• Her føres kloak-TVkamera ind i kloakrør fra en rensebrønde.

    JB tilbyder at udføre tv-inspektion af kloakker og andre afløbsrør fra Ø40 til Ø200 mm. Med vores kloak-TVkamera kan vi finde og lokalisere eventuelle skader så som rotter, rødder, forskydninger, tæringer, sammenstyrtninger osv. og til at finde placeringen af eksisterende kloakrør og rensebrønde.

  • Kloak TV igemmen et renserør

    Som regel skal afløbsystemet renspules inden en optagelse, for at sikre en optimal tv-inspektion, så rørene er renset for løse dele. Herefter sender vi kameraet ind i rørene. Vi følger hele tiden optagelsen og har mulighed for at stoppe op eller bakke undervejs, såfremt der er noget vi lige skal se en ekstra gang på. En tv-inspektion danner ofte grundlaget, for at få en evt. skade dækket af husejerens skjult rørskadeforsikring. Du får efter optagelsen en rapport over rørenes tilstand og hvis du ønsker det, kan du tillige få leveret en dvd med selve optagelsen. Der kan kommer udgifter til at få rørene spulet/renset.

  • Sporing af rør

    Når skaden er fundet kan vi lokalisere stedet ved hjælp af en indbygget sender/sonde i kameraet. Det hele bliver naturligvis optaget på DVD så vi kan dokumentere skaden overfor eventuelt forsikringsselskaber. Ved hjælp af optagelserne kan vi herefter vurdere hvad der bedst kan betale sig, enten opgravning/udskiftning af kloakken eller en opgravningsfri/No-dig løsning.

Ring og hør mere på 40270138

Vedr. Mail se siden Kontakt

Kan også komme om aften, efter aftale.

  • en kig ind i en 45 år gammel 50 mm Støbejernsrør

  • Rør der ikke centrer, udtæt og der er kommen rødder ind.